ReMida Rager Op 2013

ReMida inviterer skoler og Dagtilbud til at designe stammer hvor ReMida-materialer indgår. 

I får tildelt en stamme, som er 10 cm i diameter og 2 meter høj. I må næsten gøre med den, hvad I vil. I kan gøre den højere, bredere, hamre i den, bore i den, male den. I må bare ikke korte den af. Tænk læreplanerne ind i stammen. Kan det være en matematisk stamme, en naturstamme, en sproglig stamme eller måske en stamme med bevægelse??? Fantasien sætter ingen grænser.

Vi har 100 stammer, som uddeles efter ”først til mølle” princippet. Alle de flotte og fantasifulde stammer I fremstiller, udstilles i ReMida ugen fra lørdag den 25. maj til torsdag den 30. maj på byens pladser… eller på Kulturhuset, hvis de ikke tåler vind og vejr. Stammerne skal være færdige senest den 10. maj. Vi forventer at de projektansvarlige deltager i et kursus, hvor der kan hentes inspiration til projektet onsdag den 17. april kl. 8.30 – 12.00.

Som underviser og inspirator kommer Anette Ryttergaard Jespersen. Anette er uddannet billedkunstlærer og er underviser på Randers Lille skole. Kursus og ReMida materialer er gratis.

Vi tilbyder te og kaffe, men I skal selv medbringe mad.

Bindende tilmelding til kursusdagen til rita.willum@randers.dk senest den 15. april 2013

Åbent eksperimentarium i Kulturhusets sal

Igen i år vil vi, i Remida-ugen, indrette Kulturhusets store sal til et eksperimentarium med lys og ReMida materialer. I er velkomne til at kikke ind og fordybe Jer i leg med ReMida- materialer på lystønder og overheads.

I salen har vi opstillet en yurt. Her kan I eksperimentere med træklodser i forskellige former. Der er gratis adgang _ Information samt tilmelding dertil kommer senere.